Obavijest za roditelje novoprimljene djece

Poštovani roditelji/skrbnici,
 
obavještavamo vas da će se ugovori za primljenu djecu u cjelodnevne (10-satne) programe Dječjeg vrtića „Gajnice“ potpisivati u sljedećim terminimana u centralnom objektu vrtića na lokaciji Hrvatskih iseljenika 6 u uredu zdravstvene voditeljice:
 
  • u srijedu, 12. srpnja 2023., u periodu od 12:00 do 17:00 sati;
  • u četvrtak, 13. srpnja 2023., u peridou od 12:00 do 17:00 sati;
  • u utorak, 29. kolovoza 2023., u periodu od 12:00 do 18:00 sati;
  • u srijedu, 30. kolovoza 2023., u periodu od 8:00 do 13:00 sati;
  • u četvrtak, 31. kolovoza 2023., u periodu od 8:00 do 13:00 sati.
 
Za sklapanje ugovora roditelj/skrbnik obvezan je donijeti:
 
potvrdu nadležnog liječnika o obavljenom sistematskom zdravstvenom pregledu predškolskog djeteta prije upisa u dječji vrtić;
presliku zdravstvene iskaznice djeteta;
presliku iskaznice imunizacije djeteta (podaci o procijepljenosti uključujući i MoPaRu cjepivo ukoliko ne postoji medicinska kontraindikacija za koju treba potvrda liječnika specijaliste), a original na uvid;
za djecu s posebnim odgojno-obrazovnim potrebama (teškoće u razvoju, zdravstvene teškoće i neurološka oštećenja, kronične bolesti, eliminacijska prehrana, rizično ponašanje itd) relevantnu dokumentaciju radi utvrđivanja potreba i statusa djeteta (nalaz i mišljenje Jedinstvenog tijela vještačenja, nalaz i mišljenje specijaliziranih ustanova, Rješenje Centra za socijalnu skrb, mišljenje stručnog tima dječjeg vrtića odnosno individualizirani odgojno-obrazovni program ukoliko je dijete prethodno pohađalo dječji vrtić, medicinsku dokumentaciju i dr.);
izjavu/ovlaštenje za preuzimanje djeteta iz vrtića (preuzeti ovdje) potpisanu od strane oba roditelja/skrbnika;
ispunjen zahtjev za ostvarivanje prava na olakšice (preuzeti ovdje). Više o ostvarivanju prava na olakšice potražite ovdje.
 
Ugovor o pohađanju redovitog programa dječjeg vrtića potpisuju oba roditelja/skrbnika djeteta najkasnije do 31. kolovoza 2023. godine te vas ljubazno molimo da dođete zajedno. Novoupisano dijete može započeti s ostvarivanjem programa 1. rujna 2023. godine.
 
Molimo roditelje djece koja će radi dobi ili iz nekog drugog razloga biti cijepljena krajem srpnja ili tijekom kolovoza (prema Programu obveznih cijepljenja) da se jave za potpisivanje ugovora u iznad navedenim terminima u kolovozu.
 
Isto tako molimo roditelje djece koja su primljena u naš vrtić u Programu prijelaza djece u gradskim vrtićima da se jave za potpisivanje ugovora u terminima u kolovozu sa svom potrebnom dokumentacijom (prijelaznica, zdravstveni karton i dokumentacija djeteta iz prošlog vrtića).
 
Prilikom potpisivanja ugovora roditelji će dobiti:
 
• informaciju o tome u koju odgojnu skupinu je dijete primljeno; 
• upisnicu koju je potrebno donijeti sa sobom prvi dan u vrtiću i predati odgojitelju;
• termin za prvi dolazak djeteta u vrtić na prilagodbu.
 
Roditeljski sastanak za sve roditelje primljene u cjelodnevne (10-satne) programe Dječjeg vrtića „Gajnice“ održat će se 30. kolovoza 2023. godine s početkom u 17:00 sati u objektu u koji je dijete primljeno.
 
Roditelji djece primljene u kraći program predškole – „malu školu“ bit će obavješteni u rujnu o terminu održavanja roditeljskog sastanka i o terminima i lokacijama održavanja programa predškole te se ne trebaju prije toga javljati u vrtić.
 
Zahvaljujemo na suradnji i veselimo se susretu s djecom i vama u rujnu!
 
Iva Mondecar, ravnateljica
 

© 2023 Vrtić Gajnice. Sva prava pridržana.