NAJAVA DOGAĐANJA POVODOM 50. ROĐENDANA VRTIĆA

Poštovani i dragi roditelji/skrbnici,
 
U ožujku ove godine naš vrtić slavi veliki 50. rođendan. Za tu prigodu organizirat ćemo niz aktivnosti i događanja za djecu, roditelje, djelatnike i prijatelje vrtića.
 
Jako bi nam bilo drago da se uključite u događanja koja smo pripremili za vas i djecu. Slavljenički tjedan započinje u ponedjeljak, 27. veljače 2023. i svaki dan nudi nešto za vas i vašu djecu.
 
PONEDJELJAK, 27.2.2023.
 
Za djecu školske obveznike iz cjelodnevnog programa i programa predškole (djeca koja će na jesen krenuti u 1. razred osnovne škole) dolazi učiteljica mentorica Petrunjela Krajačić iz Osnovne škole Augusta Šenoe održati radionicu pod nazivom „U svijetu hrvatskih bajki – Žabica djevojka“. 
 
KADA: 17:00 – 18:30
GDJE: Hrvatskih iseljenika 6 (dvorana)
PRIJAVA OVDJE
 
 
Za djecu od 3 do 5 godina starosti u pratnji roditelja odgojiteljice Jasmina Vrbančić i Magdalena Blažević iz Dječjeg vrtića „Gajnice“ održat će radionicu pod nazivom „Priča, put do dječjeg srca – Naposebnija zvijezda“.
 
KADA: 17:00 – 18:00
GDJE: Kerestinečkih žrtava 59 (dvorana)
PRIJAVA OVDJE
 
 
UTORAK, 28.2.2023.
 
Ženska večer za majke polaznika i djelatnice vrtića uz književnicu Renatu Sitta i predstavljanje knjige „Dragoj meni, samoj sebi 2“.
 
KADA: u 18:30
GDJE: Hrvatskih iseljenika 6 (dvorana)
PRIJAVA OVDJE
 
 
SRIJEDA, 1.3.2023.
 
Svečani ručak za sve polaznike vrtića i svečana užina za sve polaznike programa predškole u njihovim skupinama. Odjenite djecu u svečanom tonu i pripremite za veliku proslavu :)
 
U popodnevnim satima prilikom dolaska po dijete ne žurite doma, nego se zajedno zasladite na punktovima u objektu vašeg djeteta.
 
Muška večer za očeve polaznika i djelatnike vrtića u organizaciji našeg domara Darija Filka i psihologa Darija Antića.
 
KADA: u 18:30
GDJE: Hrvatskih iseljenika 6 (dvorana)
PRIJAVA OVDJE
 
 
ČETVRTAK, 2.3.2023.
 
Svečana priredba povodom 50. obljetnice dječjeg vrtića „Gajnice“ za roditelje djece koja nastupaju. Kako su kapaciteti dvorane Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad ograničeni nismo u mogućnosti pozvati sve roditelje djece polaznika. 
 
 
Kroz cijeli tjedan u svim našim objektima bit će slavljenički ugođaj i postavljena „fotkaona“ gdje se možete slikati s djetetom za uspomenu na vrtićke dane.
Zbog mnogobrojnih događaja molim vas za razumijevanje vezano za organizaciju rada, a osobito u četvrtak, 2.3.2023., kada je svečana priredba, i veliki broj odgojitelja je uključen u organizaciju i program. 
 
Unaprijed vam se zahvaljujem na razumijevanju, aktivnom sudjelovanju na radionicama i podršci ovom, za nas, velikom događaju!
 
Veselimo se druženju s vama i vašom djecom jer 50 nam je godina tek!
 
Iva Mondecar, ravnateljica
 

© 2023 Vrtić Gajnice. Sva prava pridržana.