VAŽNO! OBAVIJESTI I UPUTE O UPISU U VRTIĆ ZA PEDAGOŠKU 2022./2023. GODINU

Poštovani roditelji/skrbnici,
 
 
ovim putem Vas obavještavamo da rok za podonošenje zahtjeva za upis djeteta u vrtić počinje od 11. svibnja 2022. i traje do 24. svibnja 2022. godine.
 
Upisi će se u predviđenom roku provoditi isključivo elektroničkom prijavom putem Portala Moje ZG e-usluge (https://e-pisarnica.zagreb.hr/ePisarnica/#/) na poveznici e-VRTIĆI.
 
Obavijest Gradskog ureda za obrazovanje, sport i mlade o upisu djece rane i predškolske dobi u programe predškolskog odgoja i obrazovanja za pedagošku godinu 2022./2023. na području Grada Zagreba, kao i postupak upisa u vrtić i potrebnu dokumentaciju, možete pročitati ovdje.  
 
Napomena: 
 
Za elektroničku predaju zahtjeva neophodno je posjedovati:
 - NIAS vjerodajnicu značajne ili visoke razine sigurnosti za prijavu u sustav,
 - adresu elektroničke pošte (e-mail) ili/i osobni korisnički pretinac u sustavu e-Građani.

Važno:

Po predaji elektronskog zahtjeva za upis djeteta u vrtić za pedagošku 2022./2023. godinu dužni ste se obavezno javiti na mail terminko.dvgajnice@gmail.com kako biste dobili termin za inicijalni intervju na koji treba doći roditelj s djetetom.
 
U slučaju potrebne pomoći roditelji/skrbnici mogu se obratiti samom dječjem vrtiću putem telefona ili e-pošte tijekom radnog vremena, odnosno za tehničku podršku na Helpdesk putem e-pošte e-upisi.vrtici@zagreb.hr  .
 
Ponudu posebnih i alternativnih programa predškolskog odgoja i obrazovanja Dječjeg vrtića "Gajnice" za pedagošku 2022./2023. godinu možete pročitati ovdje.  

© 2023 Vrtić Gajnice. Sva prava pridržana.