Obavijest za roditelje novoprimljene djece

Poštovani roditelji/skrbnici,

obavještavamo Vas da će se ugovori za primljenu djecu u cjelodnevne (10-satne) programe Dječjeg vrtića „Gajnice“ potpisivati u sljedećim terminima:
 
u četvrtak, 9.7.2020., i u petak, 10.7.2020., u periodu od 7:00 do 17:30 sati u centralnom objektu vrtića na lokaciji Hrvatskih iseljenika 6;
u četvrtak, 27.8.2020., i u petak, 28.8.2020., u periodu od 7:00 do 17:30 sati u centralnom objektu vrtića na lokaciji Hrvatskih iseljenika 6.
 
Za sklapanje ugovora roditelj/skrbnik obvezan je donijeti:
 
potvrdu nadležnog liječnika o obavljenom sistematskom zdravstvenom pregledu predškolskog djeteta prije upisa u dječji vrtić;
presliku zdravstvene iskaznice djeteta;
presliku iskaznice imunizacije djeteta (podaci o procijepljenosti), a original na uvid;
za djecu s posebnim odgojno-obrazovnim potrebama (teškoće u razvoju, zdravstvene teškoće i neurološka oštećenja, kronične bolesti, eliminacijska prehrana, rizično ponašanje itd) relevantnu dokumentaciju radi utvrđivanja potreba i statusa djeteta (nalaz i mišljenje Jedinstvenog tijela vještačenja, nalaz i mišljenje specijaliziranih ustanova, Rješenje Centra za socijalnu skrb, mišljenje stručnog tima dječjeg vrtića odnosno individualizirani odgojno-obrazovni program ukoliko je dijete prethodno pohađalo dječji vrtić, medicinsku dokumentaciju i dr.);
izjavu/ovlaštenje za preuzimanje djeteta iz vrtića (preuzeti ovdje) potpisanu od strane oba roditelja/skrbnika.
 
Ugovor o pohađanju redovitog programa dječjeg vrtića potpisuju oba roditelja/skrbnika djeteta te Vas ljubazno molimo da dođete zajedno. Prilikom dolaska, odnosno eventualnog čekanja, na potpisivanje ugovora molimo Vas da održavate distancu od najmanje 1,5 metra u odnosu na druge roditelje/skrbnike te ponesete vlastitu kemijsku olovku.
 
Molimo roditelje djece koja će radi dobi ili iz nekog drugog razloga biti cijepljena tijekom srpnja i/ili kolovoza (prema Programu obveznih cijepljenja) da se jave za potpisivanje ugovora u terminima u kolovozu.
 
Isto tako molimo roditelje djece koja su primljena u naš vrtić u Programu prijelaza djece u gradskim vrtićima da se jave za potpisivanje ugovora u terminima u kolovozu sa svom potrebnom dokumentacijom (prijelaznica, zdravstveni karton i dokumentacija djeteta iz prošlog vrtića).
 
Prilikom potpisivanja ugovora roditelji će dobiti:
 
informaciju o tome u koji je objekt i odgojnu skupinu primljeno dijete; 
upisnicu koju je potrebno donijeti sa sobom prvi dan u vrtiću i predati odgojitelju;
termin za prvi dolazak djeteta u vrtić na prilagodbu.
 
Roditeljski sastanak za sve roditelje primljene u cjelodnevne (10-satne) programe Dječjeg vrtića „Gajnice“ održat će se u ponedjeljak, 31.8.2020. godine, s početkom u 17:00 sati po objektima (roditelj dolazi na sastanak u onaj objekt u koji je dijete primljeno). Ovisno o epidemiološkoj situaciji, moguće je da dođe do promjene termina i mjesta održavanja roditeljskog sastanka o čemu će roditelji biti pravovremeno obavješteni na mrežnim stranicama vrtića.
 
Roditelji djece primljene u kraći program predškole – „malu školu“ bit će obavješteni u rujnu o terminu održavanja roditeljskog sastanka i o terminima i lokacijama održavanja programa predškole te se ne trebaju prije toga javljati u vrtić.
 
Zahvaljujemo na suradnji i veselimo se susretu s djecom i Vama u rujnu!
 
Iva Mondecar, prof.
ravnateljica 
 
 
 

© 2023 Vrtić Gajnice. Sva prava pridržana.