OBAVIJEST ZA RODITELJE DJECE KORISNIKA PODRUČNOG OBJEKTA BLANJE 19

Poštovani roditelji,

vezano za Vaše upite odgojiteljicama o stanju objekta Blanje 19 nakon potresa, htjela bih Vas obavijestiti da je objekt na spomenutoj lokaciji oštećen. Nakon pregleda od strane statičara dobio je žutu oznaku – privremeno  neuporabljiv. Ovih dana izvršava se detaljan pregled objekta od strane stručnjaka kako bi se što prije izradila projektna dokumentacija za obnovu objekta i krenulo sa sanacijom.
 
S obzirom da je zbog aktualne situacije s COVID-19 virusom trenutno obustavljen redoviti rad Vrtića, nastojat ćemo iskoristiti vrijeme dok nema djece u Vrtiću za radove koliko će to prilike dozvoljavati.
 
Ukoliko će redoviti rad Vrtića biti uspostavljen prije završetka radova na objektu Blanje 19, odgojno-obrazovni rad za djecu iz skupina odgojiteljica Kristine Mochizuki i Mare Vujević te Martine Orehovec i Mirele Pisačić kao i za djecu koja pohađaju kraći program predškole kod odgojiteljice Ane Sever Vid bit će organiziran, ovisno o potrebama roditelja i organizacijskim mogućnostima Vrtića, u nekom drugom objektu Vrtića.
 
O svim promjenama bit ćete pravovremeno obaviješteni putem mrežnih stranica Vrtića.
 
Zahvaljujem na razumijevanju!
 
S poštovanjem,
 
Iva Mondecar, prof.
ravnateljica

© 2024 Vrtić Gajnice. Sva prava pridržana.