UPISI U VRTIĆ ZA PEDAGOŠKU 2021./2022. GODINU

Poštovani roditelji/skrbnici,
 
ovim vas putem obavještavamo da će se upisi u dječje vrtiće kojima je osnivač Grad Zagreb i ove godine provoditi elektroničkim putem pomoću e-pisarnice (https://e-pisarnica.zagreb.hr/ePisarnica/eIsprave2) na poveznici Pristup u eUpise u dječje vrtiće kojima je osnivač Grad Zagreb.
 
Prijave za upis djece u programe predškolskog odgoja i obrazovanja zaprimat će se od 24. svibnja 2021. do 4. lipnja 2021.

VAŽNO! 11. lipnja 2021.  
Izmjena Obavijesti o upisu djece rane i predškolske dobi u programe predškolskog odgoja i obrazovanja za pedagošku godinu 2021./2022. na području Grada Zagreba. Istu možete pročitati
ovdje.

Obavijest, Gradskog ureda za obrazovanje, o upisu djece rane i predškolske dobi u programe predškolskog odgoja i obrazovanja za pedagošku godinu 2021./2022. na području Grada Zagreba, kao i postupak upisa u vrtić i potrebnu dokumentaciju, možete pročitati ovdje.  

NAPOMENA:  

Za elektroničku predaju zahtjeva neophodno je posjedovati:
 - NIAS vjerodajnicu značajne ili visoke razine sigurnosti za prijavu u sustav,
 - adresu elektroničke pošte (e-mail) ili/i osobni korisnički pretinac u sustavu e-Građani.

U slučaju potrebne pomoći roditelji/skrbnici mogu se obratiti samom dječjem vrtiću putem telefona ili e-pošte tijekom radnog vremena, odnosno za tehničku podršku na Helpdesk putem e-pošte e-upisi.vrtici@zagreb.hr .

Ponudu posebnih i alternativnih programa predškolskog odgoja i obrazovanja Dječjeg vrtića "Gajnice"  za pedagošku godinu 2021./2022. možete pogledati ovdje.

© 2022 Vrtić Gajnice. Sva prava pridržana.